Sportski centar Virtus privukao mnoge poznate Hrvate

Novi jedinstveni sportski centar Virtus prof. Pere Kuterovca, najboljeg kondicijskog trenera Hrvatske za 2012. Godinu i osvajača zlatne olimpijske medalje s hrvatskom vatrepolskom reprezentacijom u Londonu 2012., predstavio je novu sportsku oazu namijenjenu kako profesionalnim sportašim tako i rekreativcima.

'U ovim teškim vremenima ljudi su zaboravili na sebe i ovo je mali pokušaj da nađu neku oazu mira, zdravlja, zadovoljstva i to mi je bio primarni cilj što se tiče svih rekreativaca, ali i vrhunskih sportaša. Svaki član dobiti će potpunu dijagnostiku i individualni program vježbanja i bit će pod stalnim nadzorom vrhunskih stručnjaka', izjavio je prof. Pero Kuterovac.

Sadržaje sportskog centra VIRTUS isprobali su i brojni poput najboljeg vaterpolista svijeta Josipa Pavića sa suigračima iz HAVK Mladost, RK Zagreb CO predvođen kapetanom Zlatkom Horvatom, najtrofejnijeg trenera Hrvatske Ratka Rudića, izbornika rukometne reprezentacije Slavka Goluže te izbornika vaterpolske reprezentacije Ivice Tucka, glumice Mile Elegović, manekenke Iris Rajčić te brojnih drugih.

'Moram priznati da je upravo Pero zaslužan za moj izgled i savršenu formu. Upoznali smo se prije sedam godina i zarazio me vježbanjem i brigom za vlastito tjelo. Za razliku od mnogih trenera, Pero je vrhunski stručnjak i s velikim pratlia sam sve upute. Preporučila bih svima da promijene svoj život, da krenu vježbati i pronađu vremena za sebe', izjavila je glumica Mila Elegović.

Sportski centar Virtus prostire se na 500 kvadrata koje je idejno osmislio Pero Kuterovac. kvaliteta, visoki standardi, izuzetno stručni kadrovi i ekskluzivno uređen prostor odlike su novog centra smješetnog u srcu Zagreba koji zadovoljava sve potrebe aktivnih sportaša ali i rekreativaca u postizanju i očuvanju zdravlja i dobrog izgleda.

Klub se sastoji od nekoliko zasebnih cjelina koje svojim članovima pružaju razne mogućnosti, a uključuje rekreaciju za građane uz usluge programiranog treninga za grupe ili pojednice, spa & relax zonu koja osim sauna, hidromasažnih tuševa i bazena s hladnom vodom, nudi i wellbeing programe koji nas pripremaju za stresne situacije, protein šank sa velikim osvježavajućih mineralno –vitaminskih te proteinskih napitaka, dijagnostiku i izradu programa koja će omogućiti pravilno planiranje i programiranje treninga i savjete u prehrani.

Zagrebački plivački klub

Zagrebački plivački klub

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing eli...

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske

Vaterpolo reprezentacija…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing eli...

HAVK Mladost

HAVK Mladost

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing eli...

Wellness fitness klub "VIRTUS"

 

Adresa: Veprinačka 16, Zagreb, Hrvatska

Tel./mob: 099 533 3363
info@virtus-wellnes.hr

 

Radno vrijeme:

Pon - Pet: 6:00 - 24:00
Sub: 8:00 - 24:00
Ned: 9:00 - 24:00