Pravila privatnosti i zaštita podataka

GDPR

UPOTREBA KOLAĆIĆA I DRUGIH ANALITIČKIH ALATA

Korištenjem web stranice www.virtus-wellness.hr prihvaćate kolačiće i druge analitičke alate koje koristi tvrtka Rope Sport d.o.o. za prikupljanje podataka o korištenju naših web stranica i poboljšanje vašeg korisničkog iskustva na web stranicama u vlasništvu tvrtke Rope Sport d.o.o.

ŠTO SU KOLAČIĆI ?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na računalu ili mobilnom uređaju prilikom posjeta određenoj web-lokaciji ili prilikom otvaranja određene e-pošte. Kolačići pomažu web stranicama da pamte vaše radnje i postavke za određeno razdoblje. Svaki put kada korisnik otvori stranicu, web poslužitelj može čitati vrijednosti koje su prethodno spremljene u kolačiće.

Postoje razne vrste kolačića i obično se klasificiraju prema trajanju, domeni kojoj pripadaju i svrsi: Privremeni (sesijski) kolačići se brišu nakon što korisnik zatvori preglednik. Stalni kolačići ostaju pohranjeni na korisnikovom uređaju određeno vrijeme. Kolačiće prve strane postavlja poslužitelj posjećenih domena. Kolačići trećih strana postavljaju se s druge domene od one koju je korisnik posjetio.

U skladu s tom svrhom, kolačići mogu biti potrebni ako podržavaju osnovne tehničke značajke web-mjesta, te su funkcionalni kada se koriste za poboljšanje korisničkog iskustva, analitički kada se koriste za analizu korištenja web-lokacije, te marketinški ako se koriste za praćenje interesa pojedinačnih korisnika.

KORISTIMO NEKOLIKO VRSTA KOLAČIĆA

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Neophodni su kako bi omogućili osnovno funkcioniranje web-mjesta i web-mjesta ne mogu ispravno funkcionirati bez njih. To znači da se web-mjesto ne može otvoriti ili prikazati bez tih kolačića. Ovi kolačići koriste se u svrhu prijenosa komunikacije i potrebni su za pružanje usluga IT tvrtke koje su izričito zatražene od korisnika tih usluga. Ovi kolačići nam također omogućuju provođenje osnovne analize web stranica s ciljem poboljšanja funkcionalnosti web-mjesta korištenjem potpuno anonimnih podataka, tj. takvi kolačići se ne temelje na vašim osobnim podacima ili podacima koji bi na bilo koji način mogli biti povezani s vama osobno. Ovi kolačići ne zahtijevaju pristanak, tako da ne tražimo vaš pristanak za njihovo korištenje.

FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

koristimo ih za napredniju analizu web-lokacije. Ovi kolačići koriste se za analizu ponašanja korisnika i na temelju primljenih anonimnih podataka pomažu nam da zaključimo što posjetitelji web-mjesta više vole vidjeti i pregledavati, što nam omogućuje prilagodbu web-lokacije i olakšavanje korištenja sadržaja i funkcionalnosti. Tražit ćemo vaš pristanak za korištenje tih kolačića.

KOLAČIĆI ZA OGLAŠAVANJA

koristimo ih za analizu vaših interesa i preferenci te nam pomažu da vam pružimo informacije koje vas zanimaju i kreirate prilagođene ponude na temelju vaše upotrebe Rope Sport d.o.o. web stranica. Tražit ćemo vaš pristanak za korištenje tih kolačića.

Kolačiće pohranjujemo u bazu podataka u svrhu pružanja informacija o posebnim i personaliziranim ponudama, vijestima i događajima putem online kanala (e-pošta, web, internetske promocije).

KAKO MOŽETE UPRAVLJATI KOLAČIĆIMA ?

U vašim web preglednicima možete izbrisati kolačiće i upravljati općim postavkama za spremanje kolačića. Ovdje su linkovi na upute popularnih preglednika Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera, Vivaldi, Safari, UC Browser, Maxthon Cloud, a tada neki dijelovi web-mjesta možda neće raditi normalno ili im se neće moći pristupiti.

VANJSKE POVEZNICE

Korištenjem vanjskih linkova na našoj stranici, kao što su društvene mreže ili razne web stranice, bit ćete preusmjereni na vanjske domene koje mogu koristiti kolačiće, na koje nemamo utjecaja. Informacije prikupljene putem kolačića i sličnih tehnologija u tim domenama nisu nam dostavljene od njihovih vlasnika ili upravitelja.

UREDBA (EU) 2018/1725

Uredba (EU) 2018/1725 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. listopada 2018. o zaštiti fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka od strane institucija, tijela, ureda i agencija Unije te o slobodnom kretanju takvih osoba i ukidanje Uredbe (EZ) br. 45/2001 i Odluke br. 1247/2002 / EZ Tekst koji je važan za EGP.

PE/31/2018/REV/1

»Dokument 32018R1725«
»EU zakonodavstvo o kolačićima«
»Zakon Europske unije«
»Članak 13. Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)«

Ukoliko mislite da vaši podaci prikupljeni i korišteni na gore navedeni način nisu točni ili želite da ih prestanemo koristiti, molimo kontaktirajte nas telefonski ili e-poštom.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Službenik za zaštitu osobnih podataka je, sukladno članku 2. stavku 1. točci 9. Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine 103/03, 118/06, 41/08, 130/11 i 106/12 – pročišćeni tekst, u daljnjem tekstu (Zakon), osoba imenovana od strane voditelja zbirke osobnih podataka koja vodi brigu o zakonitosti obrade osobnih podataka i ostvarivanju prava na zaštitu osobnih podataka.

Dužnosti službenika za zaštitu osobnih podataka propisane su člankom 18a. stavkom 8. Zakona, prema kojem službenik za zaštitu osobnih podataka:

  • vodi brigu o zakonitosti obrade osobnih podataka u smislu poštivanja odredbi ovoga Zakona i ostalih propisa koji uređuju pitanja obrade osobnih podataka,
  • upozorava voditelja zbirke osobnih podataka na nužnost primjene propisa o zaštiti osobnih podataka u slučajevima planiranja i radnji koje mogu imati utjecaj na pitanja privatnosti i zaštitu osobnih podataka,
  • upoznaje sve osobe zaposlene u obradi osobnih podataka s njihovim zakonskim obvezama u svrhu zaštite osobnih podataka,
  • brine o izvršavanju obveza iz članka 14. i 17. Zakona,
  • omogućava ostvarivanje prava ispitanika iz članka 19. i 20. Zakona,
  • surađuje s Agencijom za zaštitu osobnih podataka u vezi s provedbom nadzora nad obradom osobnih podataka.

    Službenik za zaštitu osobnih podataka dužan je čuvati povjerljivost svih informacija i podataka koje sazna u obavljanju svojih dužnosti. Ova obveza traje i nakon prestanka obavljanja dužnosti službenika za zaštitu osobnih podataka.

Brisanje osobnih podataka

U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje vaših osobnih podataka iz naše baze. upitom na email službenika za zaštitu osobnih podataka.

Službeni kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka su:

Pero Kuterovac
Veprinačka 16, 10000 Zagreb
e-mail: info@virtus-wellness.hr
Tel.: +385 99 533 3363

weider
franck
jamnica
ledo
avio adria
caffe moreno

Wellness fitness klub "VIRTUS"

Adresa: Veprinačka 16, Zagreb, Hrvatska
Tel./mob: 099 533 3363
info@virtus-wellness.hr

Radno vrijeme:

ZIMSKO RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak-Petak 8:00-22:00
Subota-Nedjelja 8:00-23:00

LJETNO RADNO VRIJEME:

Pon-Pet 8:00-13:00 i 16:00-22:00
Subota 8:00-14:00
Nedjelja 16:00-22:00

Rope Sport d.o.o.

Ozaljska 43, 10000 Zagreb
OIB: 08270474406
IBAN: HR5323600001102379681

efi
hamag
eu