Virtus Wellness

Don´t be afraid to be different!

pero_kuterovac

O nama

Naš Wellness klub prostire se na 300 luksuzno uređenih kvadrata,. Klub je smješten u zapadnom dijelu grada na ulazu u dvoranu SD “TREŠNJEVKA” popularna “Kutija šibica”.  Klub  je otvoren  sredinom 2013. godine.
Zamišljen je kao mjesto na kojem će se  nalaziti svi sadržaji potrebni za postizanje i očuvanje zdravlja i dobrog izgleda. Svojom bogatom ponudom zadovoljava potrebe za aktivnim odmorom svakog modernog poslovnog čovjeka.
Klub posjeduje teretanu koja je opremljena s više od 40 izotoničkih sprava GYM80, jednog od najboljih svjetskih proizvođača. Tu je i kardio program koji sadrži 4 trake za trčanje, 4 eliptična stepera, 4 sobna bicikla i 1 veslački ergometar.
U sklopu wellnessa se nalazi i  prostor saune (finska sauna), bazen s hladnom vodom i 4 ležaljke za odmor te pristup internetu, kao i ponuda svježeg sezonskog voća. Posjedujemo i prostor  za sve vrste masaža.
Caffe bar kluba nudi širok izbor osvježavajućih mineralno-vitaminskih napitaka, protein šank i trgovinu gdje korisnici mogu kupiti sredstva za gubitak masnog tkiva, oporavak od umora, povećanje mišićne mase, baznu vitaminizaciju uglednih svjetskih proizvođača.
Klub također nudi dijagnostiku ( masno tkivo, leanbody mass, bazalni metabolizam, manjak vitamina i minerala), preporuke i edukaciju o zdravom načinu prehrane i različite programe treninga, ovisno o želji korisnika ili preporuci trenera.
Nositelj projekta Wellnessa je gospodin Pero Kuterovac, profesor kineziologije, koji je glavni trener Hrvatske plivačke reprezentacije iz koje potječu Duje Draganja, Sanja Jovanović, Marko Strahija, Alexei Pouninsky. Kondicijski je trener Hrvatskog akademskog vaterpolo kluba “Mladost”, Hrvatske vaterpolske reprezentacije te osobni kondicijski trener brojnim hrvatskim sportašima ( Damir Martin, Filip Hrgović, Bojan Bogdanović, borna Ćorić, Borna Gojo).).
Vjerojatno je jedinstveni trener čiji su sportaši  na jednoj olimpijadi (RIO) osvojili tri medalje u tri različita sporta. (Hrvatska vaterpolska reprezentacija, Damir Martin, Filip Hrgović)
Koautor je sveučilišnog udžbenika “Bit plivanja”, napisao 7 znanstvenih i stručnih radova iz područja plivanja i kondicijske pripreme, vanjski je suradnik na Kineziološkom fakultetu i uskoro   magistar znanosti te predavač na seminarima za trenere u Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj , SAD-u , Iranu.
Svi voditelji i treneri u klubu su iskusni, školovani i, naravno, ugodni za vaše oči.
weider
franck
jamnica
ledo
avio adria
caffe moreno

Wellness fitness klub "VIRTUS"

Adresa: Veprinačka 16, Zagreb, Hrvatska
Tel./mob: 099 533 3363
info@virtus-wellness.hr

Radno vrijeme:

ZIMSKO RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak-Petak 8:00-22:00
Subota-Nedjelja 8:00-23:00

LJETNO RADNO VRIJEME:

Pon-Pet 8:00-13:00 i 16:00-22:00
Subota 8:00-14:00
Nedjelja 16:00-22:00

Rope Sport d.o.o.

Ozaljska 43, 10000 Zagreb
OIB: 08270474406
IBAN: HR5323600001102379681

efi
hamag
eu